Oferte

Ofertele sunt valabile in functie de stocurile disponibile


Ofertele nu pot fi cumulate.

Date fiind fluctuatiile majore de pe piata valutara SC ANACONDA PROD CONS SRL a stabilit ca moneda de ofertare sa fie cea europeana intrucat absolut toate materialele utilizate in productie in acest domeniu provin din spatiul comunitar. Facturarea se realizeaza in lei, la cursul BNR din ziua eliberarii documentului. Pentru mentinerea ofertelor va rugam sa achitati facturile proforme in ziua remiterii pentru a nu exista diferente de curs valutar.


Discounturi

Institutii publice.


- Pentru materiale de semnalizare ce depasesc 100 de unitati se acorda discount de 7 - 9 % din valoarea fara TVA a produselor.

- Pentru materiale de semnalizare ce depasesc 500 de unitati se acorda discount de 10 - 12 % din valoarea fara TVA a produselor.

- La comenzi mai mari de 1000 de unitati pretul se negociaza.

Toate discountile sunt valabile numai daca produsele sunt achitate in avans prin factura proforma iar contractul este ferm.

Agenti economici.
 

- Pentru materiale de semnalizare ce depasesc 100 de unitati se acorda discount de 6 - 8 % din valoarea fara TVA a produselor.

- Pentru materiale de semnalizare ce depasesc 1.000 de unitati se acorda discount de 10 - 15 % din valoarea fara TVA a produselor.

- La comenzi mai mari de 10.000 de unitati pretul se negociaza.

Toate discountile sunt valabile numai daca produsele sunt achitate in avans prin factura proforma iar contractul este ferm.
 

Copyright © Puls Media Com. Toate drepturile rezervate.
Facebook