Suport

Cu ce va putem fi de folos ?


Legislatie

Pana la momentul actual Guvernul Romaniei a remis Hotararea de Guvern nr 971 din 26 iulie 2006 privind cerintele minime pentru semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca.

Descarca HG 971/2006 (publicat in M. O. nr. 683 din 09.08.2006)

Conform acestui document oficial lucratorii si/sau reprezentantii acestora trebuie sa fie informati referitor la toate masurile care trebuie luate privind semnalizarea de securitate si/sau de sanatate utilizata la locul de munca. Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 de lei nerespectarea reglementarilor de protectia muncii privind semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca, conform art. 39 alin. (9) lit. k) din Legea nr. 319/2006.

Stiati ca:
 

- Este de preferat ca in anumite zone de lucru semnele de avertizare folosite trebuie sa fie reflectorizante pentru a putea fi observate mai usor de lucratori si conducatorii de utilaje. 

- Se recomanda ca in zonele aglomerate panourile de informare si avertizare sa aiba o structura usoara si suport de policarbonat pentru prevenirea accidentarilor.

- Panourile din tabla trebuie sa aiba colturile rotunjite in cazul in care nu sunt ambutisate sau nu au structura metalica in spate.

Suport PVC
Materialele din PVC se preateaza atat la mediul interior cat si la cel exterior.

Noi utilizam doar materiale testate, de tipul:

Komatex
Komacel.
Komaprint.

Suport Tabla
Tabla este utilizata in general in mediul exterior data fiind rezistenta mare la factorii externi.

Tabla Aluminiu.
Tabla Zincata.
Bond.
Suport Policarbonat
Policarbonatul este un material termoplast cu o rezistenta mare la lovire. Este recomandata utilizarea acestui material in zonele aglomerate.

Policarbonat transparent 4mm.
Policarbonat fumuriu 4mm.
Policarbonat alb 4mm.
Copyright © Puls Media Com. Toate drepturile rezervate.
Facebook